Hem
Om oss
Service & Förvaring
Försäljning
Bilder
Kontakt

Om Powerboat Marine

Powerboat Marine AB startades våren 1994 av Christian Fält på Bohus-Malmön. Vid köpet fanns där bara en hall på 1000 m2, men en stor markyta med direkt anknytning till vattnet och därför en stor utvecklingspotential. Idag har Powerboat  ytterliggare en hall på 2100 m2, som byggdes 1999 och vi har också ett samarbete med Malmöns Marina, där vi sköter all service och upptag av båtarna i deras hallar på 1875 m2 respektive 900 m2. Vi har även en hall på 200 m2 där vi bedriver snickeriverksamhet och har utrustning för reparation av plastskador. Alla hallar är uppvärmda med golvvärme, där energikällan är sjövärme.

Christian startade Powerboat ensam, men idag är det tio fast anställda på företaget, varav nio mekaniker och en ekonomiansvarig.  Vår personal vidareutbildas ständigt för att vara steget före våra kunders behov. Idag är vi ett av västkustens största servicevarv och kan erbjuda vinterförvaring av motorbåtar, avancerade utrustningsarbeten, reparation och service, såsom: motorbyte, reparation av plastskador, omlackering av trädetaljer, reparation och montering av navigationssystem mm.

Vi har anpassad utrustning för stora motorbåtar upp till 75 fot i våra uppvärmda hallar, men också plats för mindre motorbåtar. Hösten år 2007 investerade Powerboat i en ny lyftutrustning, vilket innebär att vi har kapacitet att lyfta båtar upp till 80 ton. Vi väljer att endast arbeta med de bästa produkterna som marknaden har att erbjuda och vi har klass 1 verkstad med elektronisk felsökningsutrustning mm. I våra lokaler har vi motorverkstad, monteringshall, snickeri – och plastverkstad.

Våra öppettider är:
Måndag till torsdag: 06.30-17.00.
Fredag: 06.30-12.00.
Lördag och söndag: Stängt